تماس با ما
|
ورود اعضا
|
English
|
RSS
درباره موسسه
انتشارات
تحقیق و پژوهش
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397
کتابهای تخصصی
سال 1396
سال 1395
سال 1394
سال 1393
سال 1392
سال 1391
سال 1390
سال 1389
سال 1388
سال 1387
سال 1386
سالهای قبل
سال 1385
سال 1384
سال 1383
سال 1382
سال 1381
سال 1380
کتابهای منطقهای
کتاب آسیا
کتاب آفریقا
کتاب آمریکا
کتاب اروپا
کتاب خاورمیانه
کتاب CIS
کتابهای دورهای
جنگ نرم
حقوق بشر
امنیت بین الملل
کتابهای مرجع
کتابهای برآورد استراتژیک
کتاب آبی
تحقیق و پژوهش
بولتن
بولتن ویژه
بولتن موضوعی
بولتن منطقهای
گزیده تحولات جهان
گزیده پژوهشهای جهان
حمله موشکی آمریکا به سوریه: علل و پیامدها
چین و حملات موشکی آمریکا علیه سوریه
بمبهای دو زمانه علیه اعتبار دولت در پاکستان
موصل نماد مقاومت داعش
جایگاه غرب آسیا در سند سیاست خارجی نوین روسیه
پانترکیسم و پانآذریسم (مبانی، اهداف و نتایج)
بر این اساس در این کتاب که در شش فصل و همچنین یک بخش نتیجهگیری تنظیم شده، ضمن تعریف و تبیین مفاهیم پانترکیسم، پانتورانیسم و پانآذریسم؛ اهداف ترکیه و جمهوری آذربایجان از این سیاستها، ارتباط پانآذریسم با پانترکیسم، ارتباط این سیاستها با اسلامستیزی، نهادهای دولتی و غیردولتی مروّج پانترکیسم، احزاب پانترکیستی، وقایع پانترکیستی، محورهای فعالیت پانترکیسم و پانآذریسم، کشورهای ناخرسند از این سیاستها، نقش بیگانگان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ترویج پانترکیسم و پانآذریسم در گذشته و حال، موانع سیاستهای پانترکیستی و نهایتاً نتایج پانترکیسم و پانآذریسم برای ترکیه و جمهوری آذربایجان مورد ارزیابی قرار گرفته و تبیین میشود.
کتاب امنیت در قفقاز جنوبی
کتاب «امنیت در قفقاز» در یک مقدمه و هشت فصل تألیف شده است. در این کتاب کوشیده شده است با استفاده از منابع مختلف به تحلیل مقوله امنیت، وضعیت امنیتی و ریشههای ناامنی در قفقاز، دیدگاه کشورها در مورد امنیت در قفقاز، مدلهای پیشنهادی برای امنیت در قفقاز، وضعیت انواع ناامنی سیاسی، نظامی، ارتباطی، اقتصادی، هستهای و غذایی در قفقاز، تأثیر سازمانهای منطقهای، فرامنطقهای و جهانی در امنیت قفقاز، نمودهای ناامنی در قفقاز، نیروهای حافظ صلح در قفقاز و ریشهیابی عوامل ناامنی در قفقاز براساس مدل پیتر هاگت، تأثیر انقلابهای رنگین بر امنیت قفقاز و امنیت قفقاز پس از حادثه یازدهم سپتامبر و... پرداخته شود.
جنگ نرم 1 (ویژه جنگ رایانهای)
این کتاب به بررسی جنبههای مختلف تکنولوژی رایانهای و نرمافزاری و کاربرد آن در جنگ پرداخته و زمینة مناسبی را برای تحقیقات بیشتر بر روی هر یک از موضوعات فراهم میآورد. مجموعه حاضر از سه بخش تحت عناوین «تعاریف و انواع جنگ رایانهای»، «تکنیکهای جنگ رایانهای» و «جنگ رایانهای در ایران» تشکیل شده که در بخش اول به تعاریف هک کردن، نفوذ به کامپیوترها و جرایم اینترنتی، در بخش دوم به استراق سمع، ردیابی، کلاهبرداری مخابراتی، حسگرها، ماهوارهها، پارازیت و بررسی و نرمافزارهای جاسوسی و در بخش سوم نیز به مسائل مختلف دررابطه با اینترنت در ایران میپردازد.
تنها ابرقدرت (هژمونی آمریکا در قرن 21)
آیا «جنگ آمریکا علیه عراق» زمینههای افول هژمونی آمریکا در قرن ۲۱ را سرعت میبخشد؟ و آیا این جنگ شکلگیری اتحادهای دو یا چند جانبه را علیه ایالات متحده تسریع میکند؟ «تنها ابر قدرت» پاسخ مناسبی برای بررسی اوضاع و شرایط فعلی است.«تنها ابر قدرت» منبع مناسبی برای ارزیابی ابعاد مختلف سیاست خارجی آمریکا و استراتژی هژمونی این کشور در قرن ۲۱ است. جی. جان ایکنبری استاد ژئوپلیتیک بخش روابط خارجی دانشگاه جورج تاون در کتاب «تنها ابر قدرت» بهدنبال یافتن پاسخهایی برای این پرسش است: «دوران تکقطبی» آمریکا چه مدت دوام خواهد یافت؟
دیپلماسی آمریکا در قرن 21
هنری کیسینجر، در این کتاب ضمن بررسی روندهای سیاست خارجی آمریکا، منافع این کشور را در دورههای مختلف ارزیابی کرده و در نهایت، چالشها و تهدیدات پیش روی آن را برشمرده است. کیسینجر در کتاب خود، در قالب چهار فصل منطقهی و سه فصل موضوعی، کلیهی مسائل خرد و کلان مرتبط با سیاست و روابط خارجی آمریکا را مدنظر قرار داده است. وی در فصل اول؛ با عنوان: «آمریکا در اوج» ضمن بررسی نگرشها و دیدگاههای کارگزاران سیاست خارجی، راهبردهای کلان آمریکا در سیاست خارجی و نظام بینالملل را مورد توجه قرار داده است.
عملیات آژاکس
مجموعهی اسناد کودتای 28 مرداد به خصوص مطالب مربوط به طراحی و اجرای عملیات نظامی، اقدامات اطلاعاتی و عملیات روانی؛ نکات عبرتآموز در خور توجهی دارد. این کتاب به دو بخش ترجمه و پژوهش تقسیم شده است. در بخش ترجمه، فصلبندی و دستهبندی اسناد با توجه به موضوع براندازی صورت گرفته است و در بخش پژوهش، برای آنکه جوانب مختلف عملیات براندازی بیشتر مورد کاوش قرار گیرد، محورهای عمدهای مانند نقش حزب توده، مطبوعات، اوباش، نظامیان، روحانیت، افکار عمومی و ... با محوریت براندازی نقد و بررسی شده است.